nowa nie, ale jak już jest jeden co nie je mięcha, zaraz pojawi się ktoś kto nie pija alko - czemu nie miałby się finalnie pojawić ktoś kto nie oderżnie sobie jajec i nie zrobi kuracji hormonalnej - i wtedy MYK! jesteśmy gotowi, zawsze czujni bo mamy dwupłciowe cytowanko
HA!
Takie pytanko do Admina, czy można zrobić na forumie taki jakby rodzaj sondy żeby każdy z Forumowiczów mógł wziąć w niej udział. Najlepiej żeby była jawna, kto, co tam zaznaczył. Na ten przykład mam:
Czy jesteś za usunięciem krzyża z Giewontu?*
TAK
NIE
(*nie można nie mieć zdania, udział obowiązkowy)
Ja swoich to wolałbym nie ruszać. Nie ma żony. Lubi piwo i wino.
Mam taką prośbę do admina, żeby naszemu ukochanemu właścicielowi, łaskawcy szepnął coby nam udostępnił więcej miejsca na serwerze dla foruma bo się limit skończył i nie można dodawać załączników z gołymi babami.
Dziękuję i pozdrawiam.
Ej, admin, jeśli potrzebujesz hostingu bez limitu - to mam takie sympatyczne konto na zenboxie, które utrzymuje pod stronę kancelarii, ale służę i miejscem po zgorwysyny
To się może przydać jak do galerii wrócimy, przydałoby się gdzies te foty trzymać, a nie tylko pięć na feju i 10 na insta...
jak mi dysk pierdolnie to chuja będziemy mieć nie pamiątkę
Kurwa bez jaj - no nie może być tak, że wszystko leży na jednym dysku. Masz konto na gmailu? Daj adres, to Ci wystawię nieograniczonego Drive'a na zdjęcia