Hasło do foruma.
Hasło do foruma.
Mam pewien problem w pisaniu postów. Otóż do foruma mam ustawione hasło będące polskim słowem, jeśli użyję tego słowa w poście lub odpowiedzi forum automatycznie je wygwiazdkowuje: ******** po wysłaniu posta. To dotyczy tylko haseł będących w słowniku czy wszystkich haseł? Też tak macie? Czy admin mógłby to sprawdzić?
Last edited by michalk on Tuesday, 29 August 2017, 07:00, edited 1 time in total.
Podajcie tylko miejsce i czas, a spóźnię się 30 minut.
- Zły Marcin
- Siwy Chuj
Re: Hasło do foruma.
Popsułeś, odkupujesz!
i na przyszłość może nie ustawiaj jako hasła słowa, którego używasz na przemian z przecinkiem
i na przyszłość może nie ustawiaj jako hasła słowa, którego używasz na przemian z przecinkiem
CHUJ CI W DUPIE CHODZI!
dziwne, u mnie działamichalk wrote:Mam pewien problem w pisaniu postów. Otóż do foruma mam ustawione hasło będące polskim słowem, jeśli użyję tego słowa w poście lub odpowiedzi forum automatycznie je wygwiazdkowuje: ******** po wysłaniu posta. To dotyczy tylko haseł będących w słowniku czy wszystkich haseł? Też tak macie? Czy admin mógłby to sprawdzić?
Coś niewiarygodnie brzmi to co piszesz:) może to ustawienie Twojej przeglądarki?
To co piszesz dlatego jets niewiarygodne, że forum nie zna Twojego hasła (literalnie), ono wie tylko jak ono wygląda po hashowaniu (czyli zakodowaniu jednostronnym). Więc nie ma możliwości rozpoznawania tego słowa w treści, która nie jest hashowana. Jeśli masz takie zachowanie to zrób lepiej sprawdź swój komputer:)
Aczkolwiek mi to wygląda na próbę wkrętu
Spać Pojeby
Kurde Radek ja nie jestem informatykiem, a ty tu piszesz takie poważne treści fachowym słownictwem. Chodzi mi o prostą odpowiedź, najlepiej w oparciu o przykłady. Piszcie w postach swoje hasła, sprawdzimy komu je koduje a komu nie. Czy dotyczy to tylko haseł alfanumerycznych czy też innych...
- Zły Marcin
- Siwy Chuj
To ważki problem!Powinniśmy to przetestować również na hasłach do googla i przykładowo niech ktoś poda swoje hasło do bankowości internetowej, wpisujcie miasta:
1.Brzyskorzystew
1.Brzyskorzystew
CHUJ CI W DUPIE CHODZI!
a, i proszę mi nie pisać: "u mnie działa" za stary lis jestem na takie kłamstwa...
przejrzałeś mnie ...michalk wrote:a, i proszę mi nie pisać: "u mnie działa" za stary lis jestem na takie kłamstwa...
ale znalazłem rozwiązanie na necie: musisz wpisać w uruchom komendę: format c:
Spać Pojeby
dopiero się pozbierałem po tym formacie. Nadal hasło: ****** jest wygwiazdkowane. Już sam nie wiem... Gdyby ktoś z forumowiczów (poza Adminem) mógł to sprawdzić...Radecki wrote:przejrzałeś mnie ...michalk wrote:a, i proszę mi nie pisać: "u mnie działa" za stary lis jestem na takie kłamstwa...
ale znalazłem rozwiązanie na necie: musisz wpisać w uruchom komendę: format c:
- Zły Marcin
- Siwy Chuj
o bana mi zdjęli 
Ja swoich to wolałbym nie ruszać.
Nie ma żony. Lubi piwo i wino.
- Zły Marcin
- Siwy Chuj
zrobię co w mojej pierdolonej mocy ale czasem korci i chuja poradzę

Ja swoich to wolałbym nie ruszać.
Czy jest szansa aby na tym forum był choć jeden poważny temat? Czy skakanie trolli po wątkach to jest norma? Prosiłbym Administratora aby swoją mocą choć ten jeden ważny wątek moderował...